protect-consulting-despre-noi
protect-consulting-despre-noi
cursuripro.ro

Despre noi

PROTECT CONSULTING UP S.R.L. s-a înființat recent, ca urmare a unui impuls izvorât din grija față de semenii noștri vulnerabili, persoane cu dizabilități  sau cu capacitatea de muncă redusă, având în vedere și climatul legislativ favorabil stabilit prin Legea 448/2006 cu modificările la zi. Colectivul firmei include în procent majoritar persoane cu handicap, care realizează cu succes produsele și serviciile autorizate de Autoritatea Națională pentru Drepturile persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții.

Protect Consulting UP SRL, este autorizată ca unitate protejată, conform autorizației nr 132/19.04.2021.

Potrivit art. 78 alin. (3) lit. b) din Legea 448/2006, persoanele juridice care au cel puțin 50 de angajati și nu au angajate persoane cu handicap într-un procent de cel puțin 4% din numărul total de angajați, pot opta pentru achiziționarea de produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate în unitățile protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în suma reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe țară înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap.

Astfel, autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajează persoane cu handicap, pot opta pentru una dintre următoarele obligaţii:

  1. să plătească lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap;
  2. să plătească lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând echivalentul a minimum 50% din salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap, iar cu suma reprezentând diferenţa până la nivelul sumei prevăzute la lit. a) să achiziţioneze, pe bază de parteneriat, produse sau servicii realizate prin activitatea proprie a persoanelor cu handicap angajate în unităţi protejate autorizate.”
cursuripro.ro

Peste 60 de cursuri de formare profesională

Alege din oferta noastra de cursuri! Cursuruile sunt recunoscute pe plan national si international!
150
Lectori
60
Cursuri
15000
Cursanti

Abonează-te la newsletter și află primul informații despre programul cursurilor și ofertele de preț!

Trimite-ne adresa ta de email pentru a-ti trimite ofertele noastre educationale!